fbpx

☺ Ai putea face parte din echipa Imperial Travel!

Imperial SM Travel SRL, cu sediul central în Piatra Neamț și un punct de lucru în București și-a început activitatea în anul 2013 cu vânzări pachete turistice iar ulterior și-a dezvoltat și departamentul de transport / transfer de persoane. Contactați-ne!

IMPERIAL SM TRAVEL SRL: Piatra Neamt, Str. Vasile Conta, nr.8, tel: 0748 390 899; email: [email protected]; cod unic inregistrare 31611438; inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J27/259/2013; titulara a Licentei de turism nr. 6989 reprezentata prin Murariu Stelian, in calitate de ADMINISTRATOR si DIRECTOR AGENTIE.

Work hard. Play hard.


„Locul 1 in Top Afaceri România 2018”, cea mai bună Agenție Tur Operatoare din Piatra Neamț 👍🥇🏆🇹🇩

Astăzi, Imperial SM Travel se situează printre primele agenții de turism de pe piața Nemțeană. Această ascensiune rapidă s-a datorat colectivului tânăr și dinamic din cadrul agenției, care a venit mereu în întâmpinarea clienților, răspunzând cu promptitudine și profesionalism nevoilor acestora.

Astfel asigurăm clienților noștri servicii de înaltă calitate, atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru organizarea de sejururi, pelerinaje, excursii tematice, evenimente, preocupându-ne de standardizarea serviciilor prin utilizarea unor formate de rezervare/confimare specifice, precum și a unor instrumente care simplifică procedura de rezervare, minimizând costurile și maximizând calitatea prestațiilor. Pe lângă toate acestea, pentru a economisi timpul și bugetele clienților noștri, oferim șansa unui parteneriat complex, personalizat, folosind cea mai nouă tehnologie disponibilă în domeniul turismului.

Echipa „Imperială”

Suntem aici pentru a vă fi parteneri de călătorie spre orice destinație aleasă de dvs!

Stelian
Director General
Denisa
Director Marketing
Manuela
Director Economic / Ghid de Turism
Mihaela
Agent de Turism
Andreea
Agent de Turism
Cătălin
Manager Transport
Gabriel
Șofer

Vrei să te alături echipei noastre?

Suntem în plină expansiune și căutăm mereu colegi noi și ambițioși pentru a face parte și ei din echipa noastră „Imperială”.

Trimite-ne CV-ul tău