fbpx

Edipsos, Greece

Pachet Turistic 2019

6 zile în Grecia și Statiunea Edipsos

Edipsos, Greece

PELERINAJ 6 zile (13.07-19-07) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Ați selectat data de plecare: (13.07-19.07) 6 zile ! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din Piatra Neamț și București:

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 4* (aer conditionat, tv, video);
traversările cu ferry-boat-ul;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* în camera duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteriera 0.75 €/ pers/ noapte cazare (3,75 €).

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
asigurarea medicala;
excursiile optionale.
la ora 1:30 și din București la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia și vom vizita Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata - Promahonas - Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Continuarea drumului apoi spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpărături. Cazare in Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Eghina - traversare cu ferryboat-ul. Cazare în insula Eghina.
Mic dejun. Zi de odihnă și de relaxare în stațiunea balneoclimaterică Edipsos. Loutra Edipsos este cea mai mare stațiune de băi termale din Evia: 80 din cele 752 de izvoare termale ale ţării se află aici. Proprietăţile curative ale izvoarelor termale din Edipsos au fost cunoscute încă din antichitate şi mai de mult, din vremurile mitice. Cazare în Edipsos.
Mic dejun. După care vom merge la Biserica din satul Prokopie unde se află moaștele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferryboat-ul și oprire în apropierea orașului Volos la Mănăstirea Kato Xenia, unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos – situată la poalele Muntelui Olimp. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 6 zile (13.07-19-07)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare: