fbpx

Edipsos, Greece

Pachet Turistic 2019

6 zile în Grecia și Statiunea Edipsos

Edipsos, Greece

PELERINAJ 6 zile (21.09-27.09) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Ați selectat data de plecare: (21.09-27.09) 6 zile! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din Piatra Neamț și București:

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 4* (aer conditionat, tv, video);
traversările cu ferry-boat-ul;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* în camera duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteriera 0.75 €/ pers/ noapte cazare (3,75 €).

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
asigurarea medicala;
excursiile optionale.
Plecare din Piatra Neamt la ora 01:30 si din Bucuresti la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse - Sofia si vom vizita Alexander Nevski si Biserica Sf. Sofia. Ne continuam drumul spre Kulata - Promahonas - Sidirokastro. Cazare Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la biserica Sf. Dimitrie, mănăstirea Sf. Teodora, biserica Sf. Sofia, catedrala mitropolitană din Tesalonic, Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuarea drumului apoi spre Kalambaka .Timp liber pentru cumpăraturi. Cazare Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore si Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Evia - traversare cu ferry-boat-ul din Portul Glyfa .Vom ajunge in stațiune Edipsos. Timp liber pentru vizitarea stațiunii si cumparaturi. Cazare in Edipsos.
Mic dejun. Zi de odihna si de relaxare in statiunea balneoclimaterica Edipsos. Loutra Edipsos este cea mai mare staţiune de băi termale din Evia: 80 din cele 752 de izvoare termale ale ţării se află aici. Proprietăţile curative ale izvoarelor termale din Edipsos au fost cunoscute încă din antichitate şi mai de mult, din vremurile mitice. Cazare in Edipsos.
Mic dejun. Vom vizita Biserica din satul Prokopie unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul. Dupa aceea vom vizita manastirea Sf. Cuv. David din Evia. Traversare cu ferry-boat-ul din portul Agiokampos si oprire în apropierea orasului Volos la Mănăstirea Kato Xenia - unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Ne vom indrepta spre Paralia Katerini. Cazare în Paralia Katerini
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos - situată la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre ţară. Sosire în tară în functie de trafic si formalitătile vamale.
Durată: 6 zile (21.09-27.09)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.