fbpx

Ierusalim, Israel

Ați selectat data de plecare: 01-06.02.2020 (6 zile)! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din București:

Documente: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Persoanele care se inscriu singure si pentru care nu se gaseste partaj in camera dubla sau tripla, vor plati diferenta de single. In cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, nu ne asumam responsabilitatea. Compania aeriana, poate modifica orarul de zbor si taxa de aeroport – veti fi anuntati. Deteriorarea sau pierderea bagajului e imputabila companiei aeriene. Categoria hotelurilor si a autocarelor – in conformitate cu normele locale. Ordinea vizitarii obiectivelor se poate modifica.

Servicii INCLUSE

bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv –Bucuresti cu compania aeriana WizzAir / Bagaj neinclus;
Nordul Tarii Sfinte ( Haifa, Nazaret, Cana Galileii, Capernaum, M.Tabor);
5 nopti cazare cu demipensiune in hotel 3* (mic dejun si cina stil bufet suedez);
transfer aeroport-hotel- aeroport;
transport local la obiectivele din program;
intrarile la obiectivele turistice din program.

Servicii NEINCLUSE

asigurarea medicala (obligatorie);
bauturile alcoolice la mese;
cheltuieli personale/tot ce nu apare la servicii incluse (TAXE - 25 €/pers.- obligatorii in Israel se platesc la sosire in aeroport insotitorului);
bagaje la zborul pentru dus si intors.
Întâlnire la aeroportul Otopeni, la ora 04:00. Decolare ora 6:15 din București, cu sosire în aeroportul Tel Aviv la ora 09:00. Transfer Ierusalim, ne oprim la Ein Karem să vizităm Biserica Nașterii Sf. Ioan Botezătorul și locul întâlnirii Sf. Fecioare Maria cu verișoara sa Elisabeta. Apoi ajungem la Muntele Măslinilor, vizită la Biserica Mormântul Maicii Domnului. Cină/cazare Betlehem.
Mic dejun. Plecare spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume! (10000 ani). Aici se vizitează Așezământul Românesc - unde părintele va face o rugăciune, Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Karantania”. Oprire pentru Botez simbolic în Râul Iordan. Oprire la Marea Moartă . Oprire la Mănăstirea Sfântului Gherasim. Cină/cazare Betlehem.
Mic dejun. În Ierusalim se va parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungând în Cetatea Sfântă, se vizitează Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt, locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp la dispoziție pentru rugăciune și pentru eventuale cumpărături. Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taină, Zidul Plângerii. Muntele Măslinilior cu Grădina Ghetzimani , Biserica Națiunilor Unite. Plecare spre Așezământul Românesc din Ierusalim - hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cină/ cazare Bethlehem.
Mic dejun. Astazi facem vizita în orașul Betleem la Biserica Nașterii Domnului și a Sfintei Ecaterina. Tot astazi vedem în deșertul Iudeii Mănăstirile Sf. Sava cel sfințit și Sf. Teodosie. De aici mergem inspre Ierusalim si vizitam Muntele Maslinilor cu Biserica Pater Noster, Biserica Dominus Flevit, Manastirea Inaltarii Domnului. Cină/cazare –Bethleem.
Mic dejun. Plecam spre nordul Tarii Sfinte si vom vizita orasul Haifa unde se afla biserica Stela Maris si apoi vom merge la gradinile Bahai. De aici ne indreptam spre Nazaret locul unde Fecioara Maria a primit buna vestire, apoi vom ajunge la Cana Galileii, locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a savarsit prima minune. De aici vom pleca spre Muntele Tabor locul unde Mantuitorul S-a schimbat la Fata. Pe urma ne indreptam spre Tabgha locul unde Mantuitorul a inmultit pestele si painea si pe urma vom ajunge la Capernaum. Cazare si cina in Betlehem sau in imprejurimi.
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la ora 09:15. Sosire în București – Otopeni la ora 12:45.

Transfer Aeroport

Durată: 6 zile (01-06.2020)
Grup de persoane: 45
Locație: Israel
Evaluare:

    Nu există recenzii

    Lăsați o recenzie

    • Servicii

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.