fbpx

Maramureș, Romania

Pachet Turistic 2019

Apuseni și Maramureș

Maramureș, Romania

CIRCUIT 5 zile (3-7.06) cu plecare din Piatra Neamț

Data de plecare: 03.06
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane. In cazul nerealizarii grupului minim de 45 de pasageri tariful excursiei se va recalcula.

Servicii INCLUSE

transportul cu autocar clasificat 3*
4 nopți cazare;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrarile la obiectivele turistice si bilet la Mocanita (aprox. 30 Lei/persoana);
tot ceea ce nu este mentionat la rubrica “servicii incluse”.
Plecare spre Sovata. Vom trece prin Cheile Bicazului (Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas) si vom face oprire la Lacul Rosu (cel mai mare lac de baraj natural din Romania) unde vom face o plimbare cu barca pe lac. Mergem spre Praid unde vom vizita Salina Praid si vom continua cu Statiunea balneoclimaterica Sovata. Cazare la Sovata.
Astazi vom vizita Lacul Ursu (cel mai important lac din Europa unde apare fenomenul de heliotermie) de dimineata apoi vom pleca spre frumoasa localitate medievala Rimetea unde veti vedea peisaje superbe cu popas la M. Sfintilor Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail din Rimetea. Vom merge la un punct de
belvedere pentru a surprinde frumusetea Vf. Piatra Secuiului.
Astazi vom vizita Cetatea Coltesti si mergem spre Cluj Napoca unde vom vizita Catedrala Sf.Mihail, Strada Oglinzilor si Catedrala Mitropolitana si apoi vom merge la M. Nicula (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul) si la M. Rohia unde este inmormantat parintele. Nicolae Steinhard ( icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana, protectoarea familiei) si ne vom merge spre Sighetul Marmatiei. Cazare in Sighet.
Astazi vom vizita Muzeul Memorialul Durerii (fosta inchisoare comunista), Biserica Peri si Cimitirul Vesel de la Sapanta si M. Barsana. Traversam Maramuresul si ne vom opri in Bucovina, la Moldovita. Cazare la Moldovita.
Participare la Sf. Liturghie la Mănăstirea Moldovița – plimbare cu MOCĂNIȚA, continuam cu Mânăstirea Voronet – Tg. Neamt – Piatra Neamt. Preconizam ca vom ajunge in jurul orei 22.00
Durată: 5 zile (3-7.06.)
Grup de persoane: 45
Locație: România
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.