fbpx

Vienna, Austria

Pachet Turistic 2019

Austria – Castelele Bavariei (03/07)

Vienna, Austria

EXCURSIE 6 zile (03.07-08.07) cu plecare din Piatra Neamț și București

Data de plecare: 03/07
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 25 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3*;
4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple;
taxele de parcare si autostrazi inclusiv taxa de Germania pentru autocar;
ghid însotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice : Hohensalzburg – 10 €, Herrenchiemsee – 9 €, taxa de vaporas – 7 €, Neuschwanstein – 10 €, autobuz pentru urcare la Neuschwanstein – 2€, Bad Ischl – Kaiservilla – 13 €, Hochenschwangau -12 €, mina de sare Hallstatt – 20 €;
asigurare medicala;
alte cheltuieli personale.
la ora 16:00 pe ruta: Piatra Neamț – Sibiu – Arad-Budapesta – Viena, iar din București la ora 17:30 pe ruta: Pitești – Rm. Vâlcea – Sibiu – Arad – Budapesta – Viena.
Vizităm Palatul Shonbrunn, apoi vom face un tur al orașului cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunării, vom traversa Dunărea și Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Artă, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Universitatea, Burgtheatre). Vom face plimbare pietonală în centru, vizite și shopping: Piața Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piața Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Ștefan, străzile comerciale Kartnerstrasse și Mariahilfestrasse. Opțional (30 €-dacă se achită la agenția din România cu minim 21 zile înaintea plecării sau 40 €-dacă se achită în Austria), cină în Grinzing și tur by night Viena cu autocarul. Cazare în Viena.
Mic dejun. Plecare la Salzburg. Vom face un tur pietonal care include Grădinile și Palatul Mirabell, Getreidegasse, unde se află casa lui Mozart, Vechea Primărie, Domul; timp liber sau *opțional se urcă la Fortăreața Hohensalzburg. Cazare în zona Salzburg.
Mic dejun. Începem ziua descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic II de Bavaria și vizităm renumitul Castel Neuschwanstein, amplasat pe vârf de stâncă , într-un cadru natural unic, model pentru Walt Disney și mulți alții. Apoi vizităm vechiul castel regal și cavaleresc bavarez, situat pe stânca vecină, Hohenshwangau. Ne îndreptăm spre Munchen; dacă timpul ne permite, vom face o scurtă oprire pe malul lacului Starnberg locul unde a murit în circumstanțe misterioase Ludovic II de Bavaria). Cazare în zona Munchen.
Mic dejun. Vizităm capitala Bavariei, Munchen, oraș renumit pentru berea de calitate produsă aici – vom vizita Marienplatz, Primăria, Michaelskirche. Scurt timp liber. Ne îndreptăm spre Lacul Chiemsee pe care-l vom traversa cu vaporașul pentru a ajunge la insula Herrenchiemsee, situată la mijocul lacului, pe care se găsește un alt palat al lui Ludovic II. Cazare în zona Salzburg.
Mic dejun. Mergem printre Alpii Austriei și prin renumitul și încântătorul Salzkammergut, unde facem un popas la Bad Ischl, reședința de vară îndrăgită a Habsburgilor – și vom vizita Kaiservilla. Apoi vom dispune de timp liber pentru cumpărături în încântătorul orășel baroc. Vom opri în Hallstatt, superbul sat de munte care a produs „aurul alb” și a asigurat bogăția ținutului din cele mai vechi timpuri. Pornim spre România. Vom ajunge în țara în funcție de trafic și formalitățile vamale.
Durată: 6 zile (03.07-08.07)
Grup de persoane: 45
Locație: Austria
Evaluare: