fbpx

290ron

Data specifică

Excursie la Cascada Balea – Hotelul de Gheață și Valea Zanelor

Acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up și Edenred).

Plecare: 13.02.2021

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3*;
cazare in pensiune 3*;
excursii si vizite conform program
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

taxele de intrare la obiectivele turistice;
telecabina (urcare + coborare)🚠 : 30 + 30 lei / pers."
vizita Castelul de Lut : 5 lei/pers”.
tot ceea ce nu este mentionat la rubrica “servicii incluse”.
Ziua I : Plecare la ora 06.00 din fata Hotelului Ceahlau pe traseul Piatra Neamt – Onesti - Brasov. Oprire in Brasov unde vom vizita centrul istoric, apoi vom merge la Fagaras pentru a vizita Cetatea Fagarasului si Catedrala, de aici vom merge la Sambata de Sus. Cazare la pensiune. Timp liber putem vizita Mrea Brancoveanu din Sambata de Sus, Partia de Schi, Complexul Turistic. (324 km)
Ziua II : Ora 07.30 plecare pe Transfagarasan 🌄 pana la Cabana Balea Cascada de unde urcam cu telecabina 🚠 pana la cota 2000 m la LACUL GLACIAR BALEA, cu o suprafata de 4,6 ha la altitudine 2.034 m, vom vizita Hotelul de Gheata, Cabana BALEA LAC, Lacul inghetat. Pauza de masa, si distractie. Vom sta aproximativ 3h.
Din anul 2005, în inima munţilor Făgăraş, este construit an de an, cel mai distins hotel al României, Hotelul de Gheaţă. Hotelul este construit integral din zăpadă și din blocuri de gheaţă extrase din cel mai mare lac glaciar al Munţilor Făgăraş, Bâlea Lac. Blocurile de gheaţă ajung la dimensiunea de 70 de centimetri şi cântăresc aproape 70 de kilograme. În mai puţin de o lună, artiştii gheţii reuşesc să înalţe un cămin pentru iubitorii de iarnă, munca lor fiind răsplătită prin vizita turiştilor, hotelul primind peste 8.000 de oaspeţi anual.
Dupa ce ne intoarcem la Balea Cascada vom merge spre Castelul de Lut 🏰din Valea Zanelor. De aici ne indreptam spre Sibiu, unde vom vizita centrul istoric. De la Sibiu ne intoarcem spre Piatra Neamt (355km).
In caz de vreme nefovorabila telecabina isi poate opri temporar activitatea. In functie de situatie se vor vizita alte obiective din zona.
Grup de persoane: 45
Locație: România
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.