fbpx

Budapesta - Bratislava- Praga - Karlovy Vary

Pachet Turistic 2019

Budapesta – Bratislava- Praga – Karlovy Vary (01/03)

Budapesta - Bratislava- Praga - Karlovy Vary

CIRCUIT 5 zile (01-05.03.2020) cu plecare din Piatra Neamț și București

Date de plecare: 1 martie 2020; 3 august 2020
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 15 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 10 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 3*(aer conditionat);
3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* în camere duble si triple;
ghid însotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice(Castelul Praghez - 11 €/persoana);
asigurarea medicala;
imbarcarile din alte orase.
la ora 17:00 pe traseul: Piatra Neamț – Gheorgheni – Sibiu – Arad-Budapesta și din București la ora 16:00 pe traseul: București – Pitești – Rm. Vâlcea – Sibiu – Arad – Budapesta.
In Budapesta vom face tur de oras cu autocarul si vom face o pauza scurta dupa care ne vom indrepta spre Bratislava unde
vizitam Cetatea ( exterior), apoi urmeaza o plimbare ghidata in Orasul Vechi – Catedrala, Poarta Sf. Mihail, Vechea Primarie. Cazare Bratislava.
Mic dejun. Ne continuam drumul spre Praga. In functie de sosire vom face un tur pietonal spre Turnul Munitiei, Casa Reprezentativa Pragheza. Continuam sa vizitam Praga, “Orasul de Aur” sau “ Orasul celor 100 de turnuri – Castelul cu straduta Aurarilor, Palatul Regal, Bis. Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit.
Pauza de masa – optional masa de pranz cu bere la un restaurant traditional ceh!Coboram pe strada Nerudova apoi trecem Podul
Carol spre Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiu. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare in Praga.
Mic dejun. Ne vom îndrepta spre Karlovy Vary, stațiune balneară renumită, cu hoteluri de lux, înființată în 1358 în timpul lui Carol cel Mare. Plimbare printre clădirile secolelor XVIII-XIX, Coloana Ciumei, Gheizerul. Dupa-amiaza ne intorcem in Praga. Timp liber pentru cumparaturi
Durată: 5 zile (01-05.03.2020)
Grup de persoane: 45
Locație: Ungaria
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.