fbpx

Grecia

Pachet Turistic 2019

Circuitul Greciei în 8 zile (11/05)

Grecia

CIRCUIT 8 zile (11.05-18.05) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Ați selectat data de plecare: (11.05-18.05) 8 zile ! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din Piatra Neamț și București:

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
În cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 4*;
traversările cu ferry-boat-ul;
7 nopti cazare cu mic dejunla hoteluri de 3* în camera duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteliera 0,75 €/ pers/ noapte cazare/ total persoana = 5,25 €.

Servicii NEINCLUSE

asigurarea medicala (obligatorie);
intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
excursiile optionale.
la ora 1:30 și din București la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia și vom vizita Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata-Promahonas-Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf.Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Apoi vom continua drumul spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpăraturi. Cazare în Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre Igoumenitsa-traversare cu ferry-boat-ul în insula Corfu. Cazare în Corfu.
Mic dejun. Vizitarea Bisericii unde se află moaștele Sfântului Spiridon, mare făcător de minuni și Mitropolia din Kerkyra unde se află moaștele Sf. Teodora împărăteasa. Apoi ne vom îndrepta spre Mănăstirea Paleokastritsa unde se află icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Timp liber la dispoziția pelerinilor pentru eventuale le cumpărături din zonă comerciala. Plecare cu ferryboat-ul spre Igoumenitsa și continuare spre Patras. Cazare în Patras.
Mic dejun. Vizităm Catedrala din Patras unde se află moaștele Sf. Andrei (Capul și Crucea sa). Deplasare spre Peninsula Peloponez ( în zonă sunt 70 din cele 480 de mânăstiri ale Greciei) – unde ne vom închina la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mega Spileo. Continuăm drumului spre canalul Corint și vizităm Mănăstirea Sf. Patapie unde se află și Sf. Ipomoni (Sfânta Răbdării) din Loutraki. Apoi plecăm spre Atena. Tur panoramic Atena: Complexul Acropole, Palatul Parlamentului, Piața Sintagma, Academia, Universitatea, Piața Omonia. Ne deplasăm cu ferryboat-ul în insula Eghina, din portul Pireu. Cazare în Eghina.
Mic dejun. Se vizitează Mănăstirea Sf. Treime unde se află moaștele Sf. Nectarie, apoi se vizitează Mănăstirea Sf. Ecaterina. Plecare spre Portul Pireu și se continuă traseul spre insula Evia cu oprire în localitatea Nea Makri la Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou. Cazare în Evia.
Mic dejun. Vom vizita Biserica din satul Prokopie unde se află moaștele Sf. Ioan Rusul, apoi vizităm Mănăstirea Cuv. David Bătrănul. Apoi traversăm cu ferryboat-ul și oprim în apropierea orașului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos – situată la poalele Mt. Olimp. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 8 zile (11.05-18.05)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

  Nu există recenzii

  Lăsați o recenzie

  • Servicii

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Pachet Turistic 2019

  Circuitul Greciei în 8 zile (11/05)

  Grecia

  CIRCUIT 8 zile (11.05-18.05) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări