fbpx

Roma, Italia

359€

Pachet Turistic 2019

Descoperă Italia în 8 zile (03/07)

Roma, Italia

CIRCUIT 8 zile (03.07-10.07) cu plecare din București

Data de plecare: 03/07
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 40 de persoane.
Pentru 30-39 persoane la tariful initial se adauga: 30 euro. Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar modern 3*;
7 nopti cazare la hoteluri de 3 * cu mic dejun;
insotitor din partea agentiei;
vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program;
tururi panoramice in Budapesta si Viena.

Servicii NEINCLUSE

asigurarea medicala (obligatorie);
bauturile alcoolice la mese;
cheltuieli personale/tot ce nu apare la “Servicii incluse” (taxe - 25 €/pers.- obligatorii in Israel se platesc la sosire in aeroport insotitorului);
excursiile optionale.
Plecare din București de la baza dealului Patriarhiei spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire în cursul serii. Opțional: croazieră cu cină tradițională, pe Dunăre (35 euro). Cazare la hotel 3* în Budapesta.
Budapesta – Viena – Lido Di Jesolo. Mic dejun. Plecare spre Viena. Se face un tur panoramic pe Ringul Vienez pentru a admira Parlamentul, Opera, Teatrul, Primăria, Piața Maria Tereza, monumentul lui Johann Strauss, regele valsului, și Universitatea. Vizită pietonală: Palatul Imperial Hofburg, Coloana Ciumei, Catedrala Sf. Ștefan. Timp liber pentru cumpărături. Continuarea drumului spre Veneția. Cazare în zona Lido Di Jesolo la hotel 3*.
Mic dejun. Deplasare cu vaporetto în Veneția (15 euro). Se va putea vizita Piața și Basilica San Marco, Campanella, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor și Podul Rialto. Piață San Marco este inima Veneției și este considerată punct de referință pentru majoritatea turiștilor. Pe esplanada din San Marco există: un far, două mici biserici și o mare livadă pe care măicuțele au cedat-o, în secolul al IX lea, comunității, pentru a se putea construi sediul Guvernului. A fost restructurată și amplificată pentru a ajunge la imaginea din ziua de azi în 1177, în urma unei mari inundații. Timp liber pentru cumpărături. Cazare în zona Montecatini Terme, la hotel 3*.
Mic dejun. Deplasare la Pisa - se poate vizita Curtea Miracolelor, incinta care adăpostește celebrul Turn Înclinat (1 oră). Continuarea drumului spre Florența unde se face un tur pietonal: se vizitează Domul , Baptisterul, Campanilla, Piața Signoriei, Ponte Vecchio și Biserica Santa Croce. Domul din Florența având numele oficial de Santa Maria del Fiore, dar fiind recunoscut sub numele, mult mai simplu de Duomo, a fost inițial proiectat în anul 1296 de Arnolfo di Cambio, în stil gotic, luând locul bisericii Santa Reparata, o catedrală a cărei origine se situează undeva la începutul Evului Mediu. Noua catedrală a fost concepută pentru a marca importanța tot mai mare Florenței și urma să fie mult mai mare decât predecesoarea sa. Ponte Vecchio este un alt obiectiv turistic din Florența care atrage zilnic mii de turiști. Restul obictivelor turistice le vom descoperi împreună. Timp liber pentru cumpărături. Cazare în zona Roma, la hotel de 3*.
Mic dejun. Deplasare spre Cetatea Vaticanului. Vom vizita Muzeele din incinta Vaticanului, care adăpostesc celebra Capelă Sixtină a lui Michelangelo dar și coloanele spiralate ale lui Bernini, Piața și Catedrala Sf. Petru, cea mai mare din lume. Se face un tur pietonal al Romei-zona antică a Cetății Eterne, Colosseumul, Forul Roman, Columna lui Traian, Colina Capitoliului, iar în cursul serii vom admira: Piața Veneția, Piața Spania, Piața Navona și binecunoscuta Fontana di Trevi. Cazare la același hotel.
Mic dejun. Părăsim Roma și ne îndreptăm spre Assisi unde facem o scurtă oprire, pentru a vizita catedrala San Francisco și celebrele fresce ale lui Giotto. Ne continuăm călătoria spre San Marino, cea mai veche republică din lume. Cazare la hotel 3* în zona Padova.
Mic dejun. Deplasare în Slovenia unde vom face un popas pentru o plimbare cu trenulețul și o vizită în Peștera Postojna, una dintre cele mai mari din Europa. Continuarea drumului spre capitala Ungariei. Cazare în Budapesta, la hotel 3*.
Mic dejun. Plecare spre România. Seara se ajunge la destinație în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 8 zile (03.07-10.07)
Grup de persoane: 40
Locație: Italia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.