fbpx

Odessa și Crimeea

Pachet Turistic 2019

(ANULAT) Descoperă Peninsula Crimeea și Odessa (26/07)

Odessa și Crimeea

PELERINAJ 6 zile (26.07-31.07) cu plecare din București

ACEST PACHET A FOST ANULAT DIN MOTIVE DE SECURITATE!

Data de plecare: 26/07
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar modern 3* (aer condiţionat);
5 nopti cazare la hoteluri de 3 * cu mic dejun;
ghid vorbitor de limba romana in Ucraina;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

Taxe intrari obiective ( ~15 €);
Plimbare cu vaporasul ( ~7 €);
Asigurare medicala ( 39 lei/ pers.).
de la Baza Dealului Patriarhiei la ora 4:00. Trecerea frontierei Galați – Giurgiulesti în Republica Moldova, trecerea frontierei Vulcanesti – Bolhrad în Ucraina ( trecerea granițelor poate dura aprox. 3 ore). Deplasare spre Odessa. Închinare cât ne permite timpul în bisericile și mănăstirile din Odessa: Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului – închinare la Sf. Kukșa de Odessa, Mănăstirea Iverskii ( Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului). Cazare în Odessa la hotel 3*.
Mic dejun. Mergem la Mănăstirea Sf. Ilie (moaștele Sf. Gavriil Athonitul) și la Catedrala Schimbării la Față (moaștele Sf. Iona de Odessa). De aici plecăm spre Peninsula Crimeea . Cazare în Simferopol, la hotel 3*.
Mic dejun. Închinare la Mănăstirea Uspenski în Bakchysarai, Mănăstirea Sf. Clement de la Inkerman, Mănăstirea Sf. Gheorghe din Sevastopol, Cetatea Kersones și Biserica Sf. Vladimir, Biserica din Foros, la întoarcere mergem la Catedrala Sf. Petru și Pavel din Simferopol. Cazare în Simferopol, la hotel 3*.
Mic dejun. Mănăstirea Sf. Luca al Crimeii: închinare la Sf. moaște. Deplasare spre Alushta – Biserica Sf. Teodor Stratilat. Deplasare spre Yalta, vizită la Palatul Livadia și la Castelul Cuibul Rândunicii. Opțional – plimbare cu vaporașul până la Yalta. Întoarcerea la Simferopol. Cazare în Simferopol la hotel 3*.
Mic dejun. Plecare spre Odessa. Seara – timp liber pentru cumpărături în centrul orașului Odessa. Cazare în Odessa la hotel 3*.
Mic dejun. Plecare spre România. Vom ajunge în Bucuresti în jurul orei 20:00.
Durată: 6 zile (26.07-31.07)
Grup de persoane: 45
Locație: Peninsula Crimeea
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.