fbpx

Cappadocia Turkey

Pachet Turistic 2019

Descoperă Turcia în 12 zile (29/09)

Cappadocia Turkey

CIRCUIT 12 zile (29.09-10.10) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar modern 3* (aer condiţionat);
11 nopti cazare la hoteluri de 3 *si 4* in camere duble si triple;
11 mic dejunuri;
7 cine tip bufet suedez;
taxe autostrada, poduri, parcari;
ghid roman vorbitor de limba turca;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrari obiective (aprox. 90 €);
asigurare medicala.

IMPORTANT!
1. Moneda utilizata in Turcia este LIRA turceasca; NU SE FAC FOTOGRAFII in expozitiile din Palatul Topkapi. Unele obiective turistice pot fi in renovare partiala sau totala cu acces limitat pentru turisti.
2. La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

la ora 22.00 din fața parcării hotelului Ceahlău – pe traseul Bacău (îmbarcare din parcarea Hotelului Moldova) - Focșani – Buzău –Bucuresti – îmbarcare de la Baza Dealului Patriarhiei la orele 9:30 pe ruta Ruse -Veliko-Tarnovo - Capitan Andreevo (Bulgaria)- Kapikule (Turcia) - Edirne (Adrianopol) - traversarea cu ferry-boat-ul a Strâmtorii Dardanele. Cazare în Canakkale.
Mic dejun. Se vizitează Troia, Pergamul și Biserica Sfântul Ioan (Curtea Roșie), tur panoramic al Izmirului (Smyrna). Cazare și cină în Kusadasi.
Mic dejun. Se vizitează Casa Maicii Domnului, cetatea Efes (biblioteca lui Celsus, marele teatru în care a predicat evanghelia Sfântul Apostol Pavel, Biserica Maicii Domnului-în care s-a ținut Sinodul III ecumenic-431), Cetatea Bizantină (biserică ridicată de împăratul Iustinian și mormântul Sfântului Ioan Evanghelistul), templul zeiței Artemis (una dintre cele 7 minuni ale lumii). Cazare și cină în Kusadasi.
Mic dejun. Opțional: Plecare în insula grecească Patmos pentru vizitarea Mănăstirii Chora construită de Christodulos în sec. XI și a Bisericii Grote în care Sfântul Apostol Ioan Evanghelistul a scris ultima carte sfântă a Noului Testament – Apocalipsa. Cazare și cină în Kusadasi.
Mic dejun. Se vizitează ruinele Cetății Laodiceea, terasele calcaroase cu apa termală (fenomen unic în lume), Cetatea Hierapolis cu Biserică Martiriului ridicată în memoria Sfântului Apostol Filip în locul unde acesta a fost omorât. Cazare și cină în Pamukkale.
Mic dejun. Plecare spre Antalia-Demre - Myra Lyciei (se vizitează cetatea și biserica unde a fost Sfântul Nicoale episcop). Cazare și cină în Antalia.
Mic dejun. Deplasare spre Konia (oprire la Muzeul Mevlana) –Aksaray-Nevsehir, fosta Nyssa. Cazare și cină în Urgup sau în împrejurimi.
Mic dejun. Se vizitează: Cavusin (Biserica împăratului Nechifor Fokas), Pașa Bagi (Chilia Sfântului Simion), orașul subteran Kaymakli, așezămintele monahale din Valea Göreme (sec. XI-XII ), Valea Porumbeilor și Valea Derbent, casa demnitarului în care a fost rob Sfântul Ioan Rusu. Cazare și cină în Cappadocia.
Mic dejun. Tur panoramic al orașului Ankara – fosta Ancyra, creștinată de Sfântul Apostol Pavel (opțional se vizitează mausoleul și muzeul lui Ataturk – intrare liberă). Cazare în Istanbul.
Mic dejun. Vizitarea Catedralei Sfânta Sofia, construită de împăratul Iustinian în 537, Palatul Scufundat (rezervorul de apă care alimenta palatul împăraților bizantini) Moscheea Albastră, Topkapi- fostul palat al sultanilor și actualul Muzeu Național al Turciei, care adăpostește exponate unice: sabia lui David, mâna dreaptă a Sfântului Ioan Botezătorul, sabia lui Ștefan cel Mare. Timp liber în Bazar. Cazare în Istanbul.
Mic dejun. Turul orașului bizantin: sediul Patriarhiei Ecumenice, Biserica Vlaherne, Mănăstirea Chora, Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, închisoarea Yedikule, zidurile vechiului oraș Constantinopol, Biserica Sf. Muceniță Paraschevi. Cazare în Istanbul. Seara - opțional croazieră pe Bosfor (10 Euro).
Mic dejun. Plecare spre România. Popas în Epivata (locul de naștere al Cuvioasei Parascheva) și la Edirne unde se vizitează moscheea Selimye. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 12 zile (29.09-10.10)
Grup de persoane: 45
Locație: Turcia
Evaluare:

  • "Pachet SUPERB!"
    Foaaaarte tare! Am fost anul trecut. Recomand cu incredere!
    • Servicii
    More Less

    Was this review helpful? 2 like this

1 review on this Pachet    Se afișează 1 to 1

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.