fbpx

Cricova, Moldova

Pachet Turistic 2019

Excursie în Republica Moldova (24/09)

Cricova, Moldova

EXCURSIE 3 zile (24.09-26.09) cu plecare din București și Piatra Neamț

Date de plecare: 17/06, 14/07, 26/08, 24/09
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3*;
2 nopti cazare la hoteluri de 3 * în camere duble si triple;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrarile la obiectivele turistice: Crama Cricova;
asigurare medicala.
la ora 4:00 pe traseul: București – Buzău – Focșani – Bârlad – Huși – și din Piatra Neamț la ora 5:00 pe traseul Piatra Neamț – Roman – Vaslui – Huși - Republica Moldova - Mănăstirea Hâncu: Biserică și Catedrală, Izvorul cu apa tămăduitoare, Mănăstirea Capriana: Biserica Adormirii Maicii Domnului, Biserica Sf. Gheorghe, Mănăstirea Ulmu: cu hramul Sf. Cuvioase Teodora de la Sihla, Mănăstirea Condrița cu hramul Sf. Nicolae, Mănăstirea Suruceni cu hramul Sf. Gheorghe. Cazare în Chișinău la hotel 3*.
Mic dejun. Vom merge la cea mai mare cramă din Europa – Cricova. Apoi vom vizita Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Muzeul Satului, Casa Memorială Pușkin, Muzeul Național de Artă, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, Complexul Memorial Eternitate, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. Cazare în Chișinău la hotel 3*.
Mic dejun. Chisinău: Mitropolia Basarabiei: Paraclisul Sf. Ev. Ioan, participare la Sf. Liturghie, Biserica Sf. Ap. Petru și Pavel, Biserica Cuv. Teodora de la Sihla, Mănăstirea Sf. Ap. Andrei. Ne vom îndrepta spre România. Vom ajunge în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 3 zile (24.09-26.09)
Grup de persoane: 45
Locație: Republica Moldova
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.