fbpx

Geneva, Elveţia

Pachet Turistic 2019

Explorează Elveția (17/07)

Geneva, Elveţia

CIRCUIT 7 zile (17.07-23.07) cu plecare din Piatra Neamț și București

Data de plecare: 17/07
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 15 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.
Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar. La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3*;
6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

25 € - pentru excursia in statiunea Interlaken;
Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice si ghizii pt. acestea.
la ora 6:30 din fața parcării Hotelului Ceahlău, pe traseul Cheile Bicazului –Sighisoara – Sibiu (întâlnire cu grupul din București) și din București plecare la ora 06.30. de la Baza Dealului Patriarhiei- deplasare pe traseul: Pitești-Sibiu-Arad. Cazare în zona Budapesta-Gyor.
Mic dejun. Deplasare la Viena, scurt tur de oraș cu autocarul pe ringul vienez de unde se văd: Muzeul de Artă, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piața Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria, Universitatea. Popas în Viena (1 oră). Deplasare la Innsbruck (popas o oră)-vizită: Statuia Sf. Ana, Casa cu acoperișul de aur, Arcul de triumf-vedere la trambulina Bergisel și la Palatul Hofburg (exterior). Cazare în Austria (frontiera cu Elveția).
Mic dejun. Deplasare în Liechtenstein-popas o oră în Vaduz. În Zurich tur de oraș : Lacul Zurich, Wasserkirche (biserica apei)-exterior, Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Opera, Biserica Fecioarei, Banca Națională, Primăria, Muzeul Național. Cazare în zona Geneva-Bellegarde (Annecy). Notă: În zilele 3 și 4 cazările vor fi în același hotel.
Mic dejun. Turul lacului Geneva. Deplasare pe partea vestică (zona Thonon)-în Montreux (stațiune de lux)-se vizitează Castelul medieval Chillon (exterior). Vom vizită zona Lausanne (pietonal în apropierea Fântânei Justiției-Primărie-Piața Centrală). Deplasare la Geneva unde se vizitează: Podul Mont Blanc, orașul medieval, Catedrala St. Pierre, Monumentul Reformei Religioase, Park-ul “Des Anglais”, Marea Fântână Arteziană - simbol al Genevei și sediul O.N.U. (al 2-lea după New York). Cazare în zona Geneva-Bellegarde. (Annecy). Notă: În zilele 3 și 4 cazările vor fi în același hotel.
Mic dejun. Excursie în stațiunea Interlaken. Vizita localității Berna (orașul vechi): Catedrala St. Vizenz (exterior), Palatul Parlamentului (exterior), turnul cu ceas și orologiul astronomic. Cazare în Austria (frontiera cu Elveția).
Mic dejun. În Wattens vom vizita centrul de bijuterii Swarovski. În Salzburg vom face un popas de o oră-vizita Grădinilor Mirabell și a Casei Mozart. Tur Budapesta prin zona centrală, traversând Dunărea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanțuri). Cazare în Budapesta.
Mic dejun. Deplasare pe ruta Arad - Deva – Sibiu (de aici grupul de Piatra Neamț se întoarce pe traseul de la venire)-Râmnicu Vâlcea - Pitești. Sosire (în condiții normale de vreme, trafic, formalitățile vamale, etc.), aprox. ora 23.00, în București și Piatra Neamț.
Durată: 7 zile (17.07-23.07)
Grup de persoane: 45
Locație: Elveția
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.