fbpx

Pachet Turistic 2019

Kiev, Ucraina – Pelerinaj 6 zile (09/09)

PELERINAJ 6 zile (09.09-14.09) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Ați selectat data de plecare: 6 zile (09.09-14.09)! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din București și Piatra Neamț:

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 30 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 30 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 15 de persoane pretul se recalculeaza.
Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3* ;
3 nopti de cazare la hotelurile manastirilor si 2 nopti hotel Kiev;
ghid însotitor. - ghid vorbitor de limba ucraineana/ preot insotitor.

Servicii NEINCLUSE

masa (mic dejun, cina) pretul este de aprox. 2-3 €;
asigurarea medicala;
intrările la obiectivele turistice.
la ora 6:30 de la Baza Dealului Patriarhiei pe traseul: București –Buzau- Focsani– Bacău- Piatra Neamț la ora 13:30 pe traseul Târgu Neamț-Suceava- Vama Șiret- Cernăuți- Mănăstirea Banceni. Masă, cazare, participare la slujbele de seară. Opțional: participare la Sfânta Liturghie de la ora 12.00 noaptea.
Ora 6.00 - participare la slujba de dimineață. Se coboară Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului - ne închinăm la aceasta! Ora 7.00 se deschide peștera Sf. Iov și Amfilohie: ne închinăm la Sf. moaște. Ora 8.00 - închinare la Tălpița Maicii Domnului și la Icoana ologilor (vindecătoare de boli). Participare la Sfânta Liturghie. La ora 10:00 se deschide peștera unde s-a nevoit Sfântul Iov (din prima peșteră se coboară în alta). Intrăm câte 5-6 persoane pe rând. Cumpărături la pangar, după care plecăm spre Kiev - 450 km. Ajungem seara la Mănăstirea Goloseev. Cazare în Kiev.
Ora 6.00 - participare la Sfânta Liturghie, ne închinăm la moaștele Sf. Alexei și la mormântul Sf. Alipia. Mergem în orașul Kiev. Vizităm pustia Kitaev unde se află moaștele Sf. Teofil cel nebun după Hristos (inspirat din viața sa a fost realizat filmul Ostrov). Ne închinăm la mormântul Sf. Dositeea la care Sf. Serafim de Sarov a venit să ceară sfat duhovnicesc pe când aceasta se nevoia într-o peștera. Vizităm peștera acesteia. Mănăstirea
Sf. Iona (contemporan cu noi, ucenic al Sf. Serafim de Sarov), Grădina Botanică, Mănăstirea Vedenskii (Icoana Maicii Domnului “Indemnare la smerenie”, moaștele Sf. Olimpiada și Sf. Dimitra); Mănăstirea Sf. Pantelimon, izvorul Maicii Domnului și al Sf. Panteleimon. Cazare în Kiev.
Ora 6.00 - participare la Sfânta Liturghie, ne închinăm în Biserica cu hramul „Sf. Serafim de Sarov”, Biserica cu hramul „Acoperamantul Maicii Domnului”, Biserica mare cu hramul „Inaltarea Domnului”, Biserica din cimitir închinată Sf. Lazăr, Catedrala închinată Sf. Treimi, Biserica Schitului cu hramul „Schimbarea la fata”. Masă. Plecare spre Cernăuți. Vizităm Catedrala-Biserica închinată Maicii Domnului, Universitatea. Mănăstirea Kremenet-Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului. Mănăstirea Sf. Ana-facem baie în lacul tămăduitor de aici – este necesară o costumație de baie (cămașa) pentru cei care doresc sa facă baie în lac. Temparatura apei este de 5 grade în orice perioadă a anului. De acolo plecăm spre Schitul Poceaev unde ne închinăm la mai multe Sf. moaște, (una dintre biserici este închinată Sf. Serafim de Sarov - sărutăm crucea Sf. Nichita și o putem așeza și la gâtul fiecăruia (dacă primim binecuvântare) apoi mergem la cimitirul unde au fost îngropați cei doi Sf. Iov și Amfilohie. Plecare spre Lavra Poceaev. Cazare la hotelul Lavrei.
Ora 6.30 - plecare spre Lavră Pecerska - vizitarea celor două peșteri: peștera mare are: o lungime de 383 m, 3 Paraclise și moaștele întregi a 73 de Sf. (aici se află moaștele Sf. Teodora de la Sihla), peștera mică are: 293 m, 3 Paraclise și moaștele întregi a 49 de Sf. ), Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Izvoarele Sf. Antonie și Sf. Teodosie - întemeietorii Lavrei, mormântul Sf. Ier. Petru Movilă. Cumpărături din magazinele de obiecte bisericești. Ora 12.00 - plecăm spre Bănceni. Ajungem spre seară, masă, cazare.
Dimineața-participare la Sfânta Liturghie, masă, plecare spre Mănăstirea Boian – mănăstire romanească de maici, unde se află o Icoană Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului. Apoi mergem la Cernăuți și facem ultimele cumpărături și plecăm spre România. Vom ajunge în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 6 zile (09.09-14.09)
Grup de persoane: 45
Locație: Ucraina
Evaluare:

  Nu există recenzii

  Lăsați o recenzie

  • Servicii

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Pachet Turistic 2019

  Kiev, Ucraina – Pelerinaj 6 zile (09/09)

  PELERINAJ 6 zile (09.09-14.09) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

  Pachete Similare