fbpx

Kefalonia, Grecia

Pachet Turistic 2019

(ANULAT) Pelerinaj 10 zile în Kefalonia, Grecia (11/08)

Kefalonia, Grecia

PELERINAJ 10 zile (11.08-20.08) cu plecare din Piatra Neamț și București

Data de plecare: 11/08
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.
Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3*;
9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple;
traversările cu ferry-boat-ul;
ghid însotitor;
taxa hoteliera – 0.75 €/persoana/noapte – (total 6,75 €).

Servicii NEINCLUSE

asigurare medicală;
intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 euro de Manastire);
excursiile optionale.
la ora 2:00 și din București la ora 6:30 pe traseul Giurgiu - Ruse – Sofia unde vom vizita Catedrala Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata – Promahonas - Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Continuarea drumului spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpăraturi. Cazare în Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Plecare spre Igoumenitsa și traversare cu ferryboat-ul în insula Corfu-vizitarea Bisericii unde se afa moaștele Sf. Spiridon, mare făcător de minuni și Mitropolia din Kerkyra unde se află moaștele Sfintei Teodora împărăteasa. Cazare în Corfu.
Mic dejun. Plecare din insula Corfu cu ferryboat-ul spre portul Igumenitsa. Cazare în Kilini.
Mic dejun. Participăm la Sf. Liturghie la Mănăstirea Maicii Domnului din Markopoulos căreia i se închină șerpii. Seara-participăm la procesiunea de hramul Sfântului Gherasim izgonitor de demoni. Cazare în Kefalonia.
Mic dejun. Participăm la Sf. Liturghie în cinstea Sf. Gherasim, apoi trecem cu ferryboat-ul din Kefalonia în portul Kilini și ne îndreptăm spre Patras unde ne vom închina la moaștele Sf. Andrei (Capul) și Crucea. Cazare în Patras.
Mic dejun. Vom vizita Mănăstirea Mega Spileo unde ne vom închina la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului . Continuarea drumului spre canalul Corint și vizitarea Mănăstirii Sf. Patapie din Loutraki unde se află și Sf. Ipomoni – Sfânta Răbdării. Plecarea spre Atena. Tur panoramic Atena: Complexul Acropole, Palatul Parlamentului, Piața Sintagma, Academia, Universitatea, Piața Omonia. Traversare cu ferryboat-ul din portul Pireu spre insula Eghina unde se află moaștele Sf. Nectarie Taumaturgul. Cazare în Eghina.
Mic dejun. Se vizitează Mănăstirea Sf. Treime unde se află moaștele Sf. Nectarie, apoi se vizitează Mănăstirea Sf. Ecaterina. Plecare spre Portul Pireu și se continuă traseul spre insula Evia cu oprire în localitatea Nea Makri la Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou. Cazare în Evia.
Mic dejun. Vom vizita Biserica din satul Prokopie unde se află moaștele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferryboat-ul și oprire în apropierea orașului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos – situată la poalele Mt. Olimp. Continuarea drumului spre România cu oprire la Mănăstirea Suroti unde este înmormântat Sf. Paisie Aghioritul și unde se află moaștele Sf. Arsenie Capadocianul. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitătile vamale.
Durată: 10 zile (11.08-20.08)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pachet Turistic 2019

(ANULAT) Pelerinaj 10 zile în Kefalonia, Grecia (11/08)

Kefalonia, Grecia

PELERINAJ 10 zile (11.08-20.08) cu plecare din Piatra Neamț și București