fbpx

Eghina, Egina, Greece

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj 7 zile în Insula Tinos (21/03)

Eghina, Egina, Greece

PELERINAJ 7 zile (21.03-28.03) cu plecare din București

Data de plecare: 21/03
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil
minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat;
5 nopti cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* în camera duble si triple, 1 noapte la hotelul Bisericii Sf. Ioan Rusul unde nu este inclus nici micul dejun, nici cina. , taxa hoteliera inclusa 3.75 €/persoana;
traversările cu ferry-boat-ul;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
asigurarea medicala;
excursiile optionale.
la ora 06:00 de la baza dealului Patriarhiei pe traseul Giurgiu – Ruse – Pleven – Sofia – Kulata – Promachonas – Sidiriokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Sosire la Thessaloniki unde ne vom închina la Biserica Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir cu moaștele Sf. Dimitrie și Sf.Anisia; Biserica Sf.Sofia cu moaștele Sf. Vasile cel Nou; Biserica Sf. Teodora cu moaștele Sf. Teodora din Tesalonic și ale Sf. Cuv. David Biserica cu moaștele Sf. Grigore Palama; Mănăstirea Suroti unde ne vom închina la moaștele Sf. Arsenie Capadocianul și la mormântul Sf. Cuv. Paisie Aghioritul. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Plecare spre portul Glyfa (pt. îmbarcare pe ferryboat-ul de Evia), în drum ne vom închina la: Mănăstirea Kato Xenia, unde se află o parte din brâul Maicii Domnului și Icoana Făcătoare de Minuni“ Maica Domnului Straina” În insula Evia se vor vizita: Mănăstirea Cuv David, unde se cinstesc moaștele Cuv. David și se află mormântul fericitului Staret Iacov Tsalikis; Biserica din Prokopi unde se cinstesc moaștele Sf. Ioan Rusu. Cazare la hotelul bisericii Sf. Ioan Rusu.
Mic dejun. Plecăm spre Nea Makri – Atica (Colina Neprihăniților), la Mănăstirea Buneivestiri a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, unde se cinstesc moaștele întregi ale Sf. Cuv. Mc. Efrem Cel Nou, mare făcător de minuni și grabnic ajutător întru toate nevoile. Plecarea spre portul Rafina, de unde cu un feribot elegant se face o croazieră de aproape 5 ore pe marea Egee și se ajunge în Arhipelagul Cicladelor în una din cele mai renumite insule-TINOS-renumită prin frumusețea ei unică și prin mulțimea Bisericilor ortodoxe-83 la număr construite în cinstea Maicii Domnului. Cea mai renumită este mănăstirea “Panaghia Evanghelistria- Buna Vestire”care adăpostește renumita icoană făcătoare de minuni care înfățișează Buna Vestire găsită în urma visului unei calugărițe în sec. 19. Vom participa la privegherea în cinstea Maicii Domnului. Cazare în insula Tinos.
Mic dejun. Plecare spre portul Pireas pentru îmbarcare spre insula Eghina unde ne vom închina la moaștele Sf. Nectarie. Cazare în insula Eghina.
Mic dejun. Plecare din Eghina, ajungem în portul Pireu, tur panoramic orașul Atena și mergem spre localitatea Milesi unde se află mănăstirea Schimbarea la Față, ctitoria Sf. Porfirie Kapsokalivitul, apoi ne continuăm drumul spre Kalambaka. Cazare în Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Ne continuăm drumul spre România. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitătile vamale.
Durată: 7 zile (21.03-28.03)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.