fbpx

Jerusalem, Israel

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj în Țara Sfântă

Jerusalem, Israel

PELERINAJ 6 zile (13.03-18.03.2020) cu plecare din București

!! Pentru acest program este obligatoriu ca turistii sa detina pasaport electronic valabl cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.

• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. cu dimensiunile maxime 55x40x20 cm (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite la bagajul de mana)
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

• Opțonal: Sf. Liturghie la Sf. Mormânt -15 euro/pers.

Notă:
Excursia se realizează cu un grup minim de 45 de persoane. Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 35 euro/ persoană; în cazul în care grupul este mai mic de 35 de persoane, prețul se recalculează. Retarifarea se va achita doar în caz de nevoie, în
ultimele 10 zile înainte de plecare, chiar dacă înscrierea s-a făcut la tarif promoțional.

Servicii INCLUSE

bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania aeriană Wizz Air. Bagaj mic de mână (40x30x20cm). NU troller!
taxe de aeroport;
transport aeroport-hotel-aeroport;
5 nopți cazare cu demipensiune în hotel 3* (mic dejun și cină stil bufet suedez);
transport cu autocar la obiectivele din program;
intrările la obiectivele turistice din program;
ghid local
preot însoțitor și însoțitor de grup român;
taxi pe Muntele Tabor si la Manastirea Sf. Sava;

Servicii NEINCLUSE

cheltuieli personale/tot ce nu apare la serv. incluse (TAXE -25 Euro/pers.- obligatorii în Israel se plătesc însoțitorului, la sosire în aeroport);
băuturile alcoolice la mese.;
asigurarea medicala (obligatorie).
Întâlnire la aeroportul Otopeni, la ora 04.00. decolare ora 6:20 din București, cu sosire în aeroportul Tel Aviv la ora 9:05. Vom vizitabiserica ortodoxă Sf. Mihail si Gavriil din Jaffa și apoi ne îndreptăm spre biserica Grădina Ghetzimani unde ne vom închina la mormântul Maicii Domnului . Plecare spre Așezământul Românesc din Ierusalim - hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cină/cazare Betlehem.
Mic dejun. Azi facem vizita în orașul Betlehem, BISERICA NAȘTERII DOMNULUI și SF. ECATERI- NA . De aici vom merge la biserica Câmpul Păstorilor . Tot azi vedem în DEȘERTUL IUDEEI Mănăstirea SF. SAVA CEL SFINȚIT și Mănăstirea SF. TEODOSIE. Vizită apoi pe Muntele
Sion unde se va opri la Biserca Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taină, Zidul Plângerii. Cina și cazare - Betlehem.
Mic dejun. Vom vizita mănăstirea Hozeva unde se află moaștele Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Plecare spre Ierihon , cel mai vechi oraș din lume! (10000 ani). Aici se vizitează Așezământul Românesc - unde părintele va face o rugăciune, Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Karantania”. Oprire pentru Botez simbolic în Râul Iordan . Oprire la Marea Moartă. Oprire la Mănăstirea Sfântului Gherasim. Cină/cazare Betlehem.
Mic dejun. Azi vizităm Muntele Măslinilor cu Biserica Pater Noster, Biserica Dominus Flevit, Mănăstirea Eleon , Biserica Națiunilor Unite. Intrăm apoi în Jerusalem și parcurgem Drumul
Crucii cu cele 14 opriri. Ajungând în Cetatea Sfântă , se vizitează Biserica Sfintei Învieri cu Golgota , Piatra Ungerii , Sfantul Mormânt, locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp la dispoziție pentru rugăciune și pentru eventuale cumpărături. Cină/cazare Bethlehem.
Mic dejun. Nordul Țării Sfinte (Haifa, Nazaret, Cana Galileii, Capernaum, M.Tabor). Cazare și cină Betlehem.
Mic dejun. De aici ne oprim la Ein KAREM să vizităm Biserica Nașterii Sf. Ioan Botezătorul și locul întâlnirii Sf. Fecioare Maria cu vara sa Elisabeta. Ne îndreptăm apoi spre Biserica Sf.
M. Mc. Gheorghe din orașul Lida. Tel-Aviv unde vom face o plimbare pe jos la malul Mării Mediterane. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la ora 22:30. Sosire în București – Otopeni la ora 01:20 (+1).

Transfer Aeroport

Durată: 6 zile (13.03-18.03)
Grup de persoane: 45
Locație: Israel
Evaluare:

    Nu există recenzii

    Lăsați o recenzie

    • Servicii

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.