fbpx

Botoșani, Romania

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj la Botoșani (28/09)

Botoșani, Romania

PELERINAJ 2 zile (28.09-29.09) cu plecare din Piatra Neamț

Data de plecare: 15/06, 28/09
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane. In cazul nerealizarii grupului minim de 45 de pasageri tariful excursiei se va recalcula.

Servicii INCLUSE

transportul cu autocar clasificat 3*;
cazare 1 noapte la pensiune 3*.

Servicii NEINCLUSE

taxele de intrare la obiectivele turistice.
Plecare din Piatra Neamt la ora 6:00 pe traseul: Piatra Neamt –Pascani –Vorona – Manastirea Vorona unde se afla moastele Cuviosului Onufrie asezate spre cinstire intr-o racla in altarul bisericii – Schitul Oneaga- Sihastria Voronei si Pestera Sf. Onufrie, Manastirea Zosim cu hamul Adormirea Maici Domnului, Mănăstirea Coşula - reprezintă ctitoria boierului Mateiaş Coşolvei, vistiernicul domnitorului Petru Rares, Manastirea Cozancea unde au slujit Parintele Ilie Cleopa si Paisie Olaru, Casa Teoctist Patriarhul din Tocileni – Casa memorială dedicată Pariarhului Teoctist Arăpaşu. Cazare in Botosani
Plecam spre Manastirea Popouti ctitorie a domnitorul Ștefan cel Mare, participam la Sf. Liturghie, Casa Memoriala „Nicolae Iorga„ Centrul Istoric, Biserica Adormirea Maicii Domnului (Uspenia) a doua ctitorie a Elenei Rareș - aici a fost botezat si Mihai Eminescu. Biserica Sf. Gheorghe, un Atelier de ceramica - al II-lea din Romania, Casa memorială a „poetului plastic al florilor”. In zi de sarbatoare pentru marele poet, vom vizita Casa memorială „Mihai Eminescu” de la Ipotești - muzeul memorial amenajat în casa în care a trăit acesta. Urmatorul obiectiv este Lacul cu nuferi de la Ipoteşti. Preconizam ca vom ajunge in Piatra Neamt in jurul orei 21:00.
Durată: 2 zile (28.09-29.09)
Grup de persoane: 45
Locație: România
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.