fbpx

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj la Sfântul Nectarie (06/11)

PELERINAJ 6 zile (06.11-11.11) cu plecare din Piatra Neamț și București

Data de plecare: 06/11
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar. La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 4* (aer conditionat);
traversarile cu ferry-boat-ul;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* în camera duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteliera 0,75 €/ pers/ noapte cazare/ total persoana = 3,75 €.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
asigurarea medicala;
excursiile optionale.
la ora 1:30 și din București la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia și vom vizita Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata-Promahonas-Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf.Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Ne vom continua drumul spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpăraturi. Cazare Kalambaka.
Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Eghina-traversare cu ferryboat-ul. Cazare în Eghina.
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie și la procesiunea în cinstea Sf. Nectarie, apoi vizitarea Mănăstirii Sf. Ecaterina. Se revine în portul Eghina și ne vom îmbarca pe ferryboat spre portul Pireu. Tur panoramic al orașului Atena și continuarea drumului spre insula Evia. Cazare în Evia.
Mic dejun. Apoi vom merge la biserica din satul Prokopie unde se află moaștele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferry-boat-ul și oprire în apropierea orașului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos – situată la poalele Muntelui Olimp. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 6 zile (06.11-11.11)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii