fbpx

Corfu, Grecia

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj la Sfântul Spiridon (09/12)

Corfu, Grecia

PELERINAJ 5 zile (09.12-13.12) cu plecare din București

Data de plecare: 09/12
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.
Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 4*;
traversările cu ferry-boat-ul;
4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteliera 0,75 €/ pers/ noapte cazare/ total persoana = 3 €.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice (3 €/manastire - Meteora, vom vizita 2 manastiri);
asigurarea medicala.
la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia și vom vizita Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata-Promahonas-Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la biserica Sf. Dimitrie unde se află moaștele Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir și moaștele Sfintei Anisia, Mănăstirea Sf. Teodora, biserica Sf. Sofia unde se află moaștele Sf. Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitană din Tesalonic Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Apoi vom continua drumul spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpăraturi. Cazare în Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Plecare spre Igoumenitsa și traversare cu ferryboat-ul în insula Corfu. Participare la slujba de priveghere în cinstea Sf. Spiridon. Cazare în Corfu.
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie de ziua Sf. Spiridon, după care vom mai vizita Catedrala Mitropolitana din Kerkyra unde se află moaștele Sf. Teodora împărăteasa. Apoi ne vom îndrepta spre Mănăstirea Paleokastritsa unde se află icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului. Ne vom întoarce în Kerkyra și vom merge la Mănăstirea Sf. Paraskevi unde se află mâna dreaptă a Sf. Paraskevi. Timp liber la dispoziția pelerinilor pentru eventualele cumpărături din zonă comercială. Cazare în Corfu.
Mic dejun. Mergem din nou la Biserica Sf. Spiridon, ne închinăm și pe urmă mergem în port și luăm ferryboat-ul spre Igoumenitsa. Continuăm drumul spre România. Vom ajunge în țara în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 5 zile (09.12-13.12)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.