fbpx

Tesalonic, Grecia

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj la Sfinții Tămăduitori (14/09)

Tesalonic, Grecia

PELERINAJ 6 zile (14.09-19.09) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări

Ați selectat data de plecare: (14.09-19.09) 6 zile ! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din Piatra Neamț și București:

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.;
in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil
minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar 4*;
traversările cu ferry-boat-ul;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* în camere duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteliera 0,75 €/ pers/ noapte cazare/ total persoana = 3 €.

Servicii NEINCLUSE

intrările la obiectivele turistice;
asigurarea medicala;
excursiile optionale.
la ora 1:30 și din București la ora 6:30 pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia și vom vizita Catedrala Alexander Nevski și Biserica Sf. Sofia. Ne continuăm drumul spre Kulata-Promahonas-Sidirokastro. Cazare în Sidirokastro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigorie Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb– simbolul orașului. Continuarea drumului apoi spre Kalambaka. Cazare. Timp liber pentru cumpăraturi.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Eghina - traversare cu ferryboat-ul. Cazare în insula Eghina.
Mic dejun. Vizitam Manastirea Sf. Treime unde se afla moastele Sf. Nectarie, apoi vizitarea manastirii Sf. Ecaterina. Se revine in portul Eghina si ne vom imbarca pe ferry-boat spre portul Pireu. Tur panoramic orasul Atena si continuarea drumului spre insula Evia. Cazare in insula Evia.
Mic dejun. Dupa care vom merge la biserica din satul Prokopie unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferry-boat-ul in apropierea orasului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos–situată la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre România. Sosire în țară în funcție de trafic și formalitătile vamale.
Durată: 6 zile (14.09-19.09)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj la Sfinții Tămăduitori (14/09)

Tesalonic, Grecia

PELERINAJ 6 zile (14.09-19.09) cu plecare din Piatra Neamț și București ...alte plecări