fbpx

Prokopi, Grecia

Pachet Turistic 2019

Pelerinaj Sfântul Ioan Rusul (24/05)

Prokopi, Grecia

PELERINAJ 5 zile (24.05-29.05) cu plecare din București

Data de plecare: 24/05
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.
Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.
La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 4* traversările cu ferry-boat-ul;
4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple;
ghid însotitor;
taxa hoteliera 0,75 €/ pers/ noapte cazare/ total persoana = 3 €.

Servicii NEINCLUSE

asigurare medicala;
intrările la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteore: 3 € de Manastire);
excursiile optionale.
la ora 06:00 pe traseul București – Giurgiu – Ruse – Sofia unde vom vizita Catedrala Patriarhală Alexander Nevski. De aici ne vom îndrepta spre Mănăstirea Rila unde se află moaștele Sfântului Ioan de Rila. Cazare la Sidirokostro.
Mic dejun. Vizitarea orașului Tesalonic cu oprire la Biserica Sf. Dimitrie, Mănăstirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius și Turnul Alb – simbolul orașului. Continuarea drumului spre Kalambaka. Timp liber pentru cumpărături. Cazare Kalambaka.
Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteore și Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Evia - traversare cu ferryboat-ul din Portul Glyfa. Vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrânul şi pe urmă vom merge la Biserica din satul Prokopie unde se află moaștele Sfântului Ioan Rusul și vom participa la slujba de Priveghere în cinstea acestuia. Cazare în insula Evia.
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie și la procesiunea în cinstea Sfântului Ioan Rusul. Traversare cu ferryboat-ul și oprire în apropierea orașului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Ne vom îndrepta spre Paralia Katerini, unde ne vom și caza.
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos, situată la poalele Muntelui Olimp apoi Mănăstirea Sf. Efrem Sirul. Continuarea drumului spre țară cu oprire la Mănăstirea Suroti unde este înmormântat părintele Paisie Aghioritul și unde se află moaștele Sf. Arsenie Capadocianul. Sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale.
Durată: 5 zile (24.05-29.05)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.