fbpx

Peninsula Sinai

Pachet Turistic 2019

(ANULAT) Pelerinaj Țara Sfântă – Egipt și Pen. Sinai (21/09)

Peninsula Sinai

ACEST PACHET A FOST ANULAT DIN MOTIVE DE SECURITATE!

Servicii INCLUSE

bilet de avion BUCURESTI – Tel Aviv – BUCURESTI / Tarom - cu bagaj de cala ;
7 nopti cazare cu demipensiune in hotel 3* (mic dejun si cina stil bufet suedez);
transfer aeroport-hotel-aeroport;
transport local clasificat, cu aer conditionat , la obiectivele din program;
intrarile la obiectivele turistice din program (vizita Galilea ,taxiuri pe Muntele Tabor, intrare Pater Noster);
ghid local vorbitor de limba romana in Betlehem si ghid local la obiectivele din Egipt;
preot insotitor;
insotitor de grup roman.

Servicii NEINCLUSE

asigurarea medicala (obligatorie);
bauturile la mese;
cheltuieli personale/tot ce nu apare la serv incluse (BACSISURI 35 euro/ pers obligatorii in Israel se platesc la sosire in aeroport insotitorului).
Intalnire la aeroportul din Bucuresti, la ora 04.00. decolare ora 6:45 , cu sosire in aeroportul Tel Aviv la ora 9:50. TRANSFER JAFFA ,orasul vechi vizita la Biserica SF. MIHAIL. Transfer IERUSALIM ,ne oprim la Lod (LIDA) sa ne inchinam la Manastirea Ortodoxa unde se afla Mormantul MARELUI MUCENIC GHEORGHE; Oprire Ein KAREM sa vizitam Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si locul intalnirii Sf. Fecioare Maria cu vara sa Elisabeta.De aici de indreptam spre Gradina Ghetsimani unde vom merge la mormantul Maicii Domnului si la Biserica Natiunilor. Cina / cazare Betlehem.
Mic dejun.Plecare dimineata devreme pe urmele Mantuitorului in GALILEA , unde a trait si a copilarit Mantuitorul si locul unde a facut majoritatea minunilor sale.Vizitam Muntele Tabor unde a avut loc SCHIMBAREA LA FATA si unde Mantuitorul si-a aratat ORIGINEA DIVINA .MUNTELE FERICIRILOR, TABHA- locul inmultirii painilor si pestilor,Capernahum ,orasul soacrei lui Petru,.Dupa amiaza ajungem la Cana Galilei, unde Mantuitorul a facut prima minune, “transformarea apei in vin” si vizitam Biserica Ortodoxa cu hramul Sf. Mucenic Gheorghe..Ne continuam drumul cu vizita in orasul Nazareth, unde ne inchinam la Biserica Bunei Vestiri,locul unde Fecioara Maria a primit vestea de la Ingerul Gabriel.In finalul zilei ne vom afla in minunatul oras HAIFA, port la Marea Mediterana, unde vizitam Biserica STELA MARIS de pe MUNTELE CARMEL, ,locul in care s-a aflat pentru o vreme, Profetul ILIE si unde se afla pestera in care se adapostea.Ne incheiem ziua cu o vizita la GRADINILE SUSPENDATE ale CULTULUI BAHAI.Cina si cazare Betlehem
Mic dejun. Plecare spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume! (10000 ani).Prima oprire o facem la Manastirea HOZEVA si ne inchinam la Moastele SF.IOAN HOZEVITUL.Continuam cu ORASUL IERIHON Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune;, Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Karantania”Oprire pentru Botez simbolic in Raul Iordan ,unde a avut loc si Botezul Lui Iisus de catre Ioan Botezatorul . Oprire la Manastirea Ortodoxa de la Iordan a Sfantului Gherasim Oprire pentru baie la MAREA MOARTA (-420 metri sub nivelul Oceanului Planetar). Cina/cazare Betlehem
Mic dejun. Deplasare spre Egipt, la Sf. Ecaterina. Închinare în Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume in care a viețuit Sf. Ioan Scărarul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moaștele Sfintei Mare Mucenițe Ecaterina; gropnița cu moaștele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colecție de icoane vechi de o deosebită valoare. Cazare şi cină hotel în St. Catherina 3*.
Dimineața in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai - locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este opționala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic rămâne cazat in camera. (pentru munte: lanterna, rucsac, fes, încălțăminte si îmbrăcăminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Israel.Scurta oprire la Marea Moarta. Cazare şi cină hotel în Bethleem.
Mic dejun. Azi vizitam Muntele Maslinilor cu Biserica Inaltarii apoi Biserica Pater Noster, Biserica Dominus Flevit, Biserica Sf. Stefan si dupa aceea vom intra in cetatea Jerusalem unde se va parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri.Intram prin POARTA LEILOR si ajungand in Cetatea Sfanta, viziteazam Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant , Paraclisul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventuale cumparaturi Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Biserica Adormirea Maicii Domnului,Foisorul unde a avut loc Cina cea de Taina, Zidul Plangerii si Domul Stancii .Seara facem o vizita la ASEZAMANTUL ROMANESC din Ierusalim, cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe , Purtator de Biruinta. Cina/ cazare Bethlehem.
Mic dejun.Azi facem vizita in orasul Betlehem la BISERICA NASTERII DOMNULUI si SF. CATERINA.Tot azi vedem in DESERTUL IUDEEI Manastirea SF.SAVA CEL SFINTIT si Manastirea SF. TEODOSIE.Cina si cazare. Betlehem.
Mic dejun pachet. Plecare ora 6:15 spre aeroportul din Tel-Aviv Decolare ora 10:30 sosire in Bucuresti la ora 13:40.
Durată: 8 zile (21.09-28.09)
Grup de persoane: Nelimitat
Locație: Egipt
Evaluare:

    Nu există recenzii

    Lăsați o recenzie

    • Servicii

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.