fbpx

Pachet Turistic 2019

Piețe de Crăciun în capitale Imperiale

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 30 de persoane. Pentru un grup mai mic de 30 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; În cazul unui grup mai mic de 15 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar. La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

Transport cu autocar pe toata durata programului;
2 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* in Budapesta;
Tur de oras Viena;
Tur de oras Praga;
Tur de oras Bratislava;
Tur panoramic Budapesta;
Vizitarea Pietelor de Craciun de la Praga, Viena, Budapesta si Bratislava;
Ghid roman insotitor din partea agentiei.

Servicii NEINCLUSE

asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
intrarile la obiectivele turistice.

Servicii OPȚIONALE

Croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani (transfer cu autocarul inclus dus-intors);
Cina cu program folcloric si muzica traditionala la resturant traditional in Praga: transfer inclus dus-intors. Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani;
Excursie la Dresda & cea mai veche Piata de Craciun: transport autocar, ghid insotitor Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani;
Cina la Crama Borkatakomba: welcome drink, palinka și pogăci, cină festivă si desert, vin și apă minerală, program folcloric si transfer autocar dus-intors. Tarif: 30 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani.
Plecare din Piatra Neamt la ora 05:00 si din Bucuresti la ora 5:00 pe traseul: Piatra Neamt/Bucuresti – Gheorgheni/Pitesti – Sighisoara/ Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Seara, optional, Budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel 4* Budapesta.
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbarepietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz, Stephansplatz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz ( Piata de Craciun de la Primarie). Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hote 4* Praga .
Mic dejun. Turul Orasului de Aur, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Dupa un popas la Piata de Craciun de aici vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Timp liber pentru pranz si vizitarea Pietei de Craciun unde puteti gusta Pražská Šunka (sunca de Praga), Klobasa (carnati), Palačinky (clatite) sau cunoscutul colac...Trudelnik insotite de Svařák (vin fiert), Medovina (hidromel) sau... bere ceheasca. Seara, optional, Cina cu program folcloric si muzica traditionala. Cazare Hotel 4* Praga .
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Numita si Elbflorenz ("Florenta de pe Elba"), capitala Saxoniei va va surpinde prin eleganta restaurare dupa ce a renascut din propria cenusa dupa bombardamentele aliate din 1945. Tur pietonal pentru a descoperi emblematicele monumente ale orasului : Zwinger, Fraunkirche, Semper Opera si desigur Dresden Striezelmarkt, cea mai veche piata de Craciun din Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Seara, timp liber la Piata de Craciun din Praga. Cazare Hotel 4* Praga .
Mic dejun. Plecare spre Slovacia. Poposim in Bratislava unde vom vizita Centrul istoric dominat de Bratislava Hrad, cu Catedrala de incoronari Sf. Martin, Michalska Brana, Palatul Primatial si Hlavné námestie ( Piata Mare) cu vizitarea Pietei de Craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (slibovita cu untura topita). Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Optional, cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la Borkatakomba din labirintul de crame din Budafok. Cazare hotel 4* Budapesta.
Mic dejun. Plecare dimineata spre Piatra Neamt/ Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Piatra Neamt/ Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.
Durată: 6 zile (30.11-05.12)
Grup de persoane: 45
Locație: Austria
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.