fbpx

Belgrad, Serbia

Pachet Turistic 2019

Serbia- Pelerinaj 6 zile (16/06)

Belgrad, Serbia

PELERINAJ 6 zile (16.06-21.06) cu plecare din Piatra Neamț și București

Data de plecare: 16/06
Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane.
Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/pers.; in cazul unui grup mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza. Retarifarea se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare, chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programului in cazul in care acest lucru este absolut necesar. La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Servicii INCLUSE

transport cu autocar clasificat 3* ;
4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple;
ghid însotitor.

Servicii NEINCLUSE

taxele de intrare la obiectivele turistice;
asigurare medicala;
taxe hoteliere;
imbarcari din alte orase.
la ora 13:00 și din București la ora 20.00 pe traseul – Craiova – Drobeta Turnu Severin, Porțile de Fier – Serbia.
Vom vizită Mănăstirea Vitovnita (mormântul Părintelui Tadei), apoi plecăm spre Belgrad. Mergem spre Belgrad – Fortăreața (cetatea Kalemegdan); Catedrala Sf. Arhanghel Mihail; Catedrala Sf. Sava (considerată a fi cea mai mare biserică ortodoxă din lume – construită pe locul unde au fost arse în 1594 moaștele Sf. Sava); Mănăstirea Racovița (mormântul Parintelul Patriarh Pavle). Cazare în Belgrad la hotel 4*.
Pe drum vom face oprire la Mănăstirea Remeta, Mănăstirea Krusedol infintata în 1513 de un călugăr din Valahia pe nume Iovan Basarab, Mănăstirea Hapovo înființată în 1541 de starețul Ștefan, care adăpostește moaștele Sf. Teodor Tiron, Valievo – Mănăstirea Celje (mormântul Sf. Iustin Popovici- deplasare pe jos aprox. 2 km /dus prin pădure), Mănăstirea Lelic (moaștele Sf. Nicolae Velimirovici). Cazare în zona Valjevo, hotel 3*.
Deplasare spre Mănăstirea Mileseva construită în 1218-1228 de Sf. Sava, unde se păstrează fresce din sec. al-XII-lea: Îngerul Alb, Mănăstirea Sopoćani –ctitorie a regelui Ștefan Uros; Mănăstirea Studenița – cea mai mare și mai bogată mânăstire ortodoxă din Serbia; Cazare în zona Kraljevo hotel 3*.
loc de încoronare pentru regii Serbiei; aici a fost numit Sf. Nicolae Velimirovici ca episcop al Zicăi. Mănăstirea Ljubostina – aici a fost închis Sf Nicolae Velimirovici, pe timpul ocupației naziste; Mănăstirea Kalinik – construită între 1413 și 1417, cea mai decorată și mai frumoasă biserică a Școlii Morava, închinată Intrării Maicii Domnului în Templu; Mănăstirea Razarita; Niș – Mediana (locul nașterii Sf. Constantin cel Mare), Fortăreata (sec XVIII), Lagărul de concentrare nazist (peste 30.000 de persoane au fost ținute aici în timpul ocupației naziste), Celle Kula (ridicat în 1809, acest turn are încastrate pe cele patru laturi ale sale o parte din craniile eroilor bătăliei de la Cegar). Cazare la Niș la hotel 3*.
apoi vom vizita Mănăstirea Sf. Prohor lângă granița cu Macedonia, și vom pleca spre România.
apoi vom vizita Mănăstirea Sf. Prohor de lângă granița cu Macedonia, si ne vom îndrepta spre România.
Durată: 6 zile (16.06-21.06)
Grup de persoane: 45
Locație: Serbia
Evaluare:

Nu există recenzii

Lăsați o recenzie

  • Servicii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.