fbpx

Grecia

Ați selectat data de plecare: (07.04-13.04) 6 zile ! Mai sunt disponibile și alte plecări, tot din Piatra Neamț și București:

Preotii si monahii platesc doar 10 euro diamonitirionul (permisul de vizitare al Sfantului Munte).
Programul pelerinajului poate suferi unele modificări în funcţie de confirmările de cazare din Sfântul Munte si conditiile climaterice (care pot amana intrarea sau iesirea din Sf. Munte)!

Servicii INCLUSE

transportul din tara pana in Ouranopoli şi retur se face cu un Mercedes Vito 2007, 8+1, Volkswagen Transporter 2012 ,8+1 locuri sau microbus Mercedes Sprinter de 17+1 locuri în funcţie de numărul de persoane înscrise;
doua mese pe zi + 4 nopti cazare in manastirile din Sfantul Munte;
ghid insotitor.

Servicii NEINCLUSE

diamonitirionul (25 €) + transportul în Sfantul Munte – ferryboat si taxi (aprox. 95 € pentru acest traseu).
la ora 13:00 (din parcarea din fața Bisericii Sf. Trei Ierarhi) – Bacău (parcarea Hotelului Moldova) – Focșani – Buzău – București (aprox. 19:30) – Giurgiu – Plevna – Sofia – Kulata – Serres – Nigrita – Ouranopoli.
Plecare cu vaporul din Ouranopoli la Mănăstirea Sf Pavel unde se află Icoana Maicii Domnului Mirovlitisa – deplasare pe jos până la Schitul Sf Ana. Întoarcere la Mănăstirea Sf Pavel. Cazare.
Deplasare pe jos la Mănăstirea Dionisiou unde se află Icoana Maicii Domnului Acatist și Mâna Dreaptă a Sf. Ioan Botezătorul. De aici ne vom îndrepta spre Mănăstirea Grigoriou. Cazare la Mănăstirea Grigoriou.
De aici vom lua vaporul până în Portul Dafne, schimbăm vaporul spre Mănăstirea Rusikon unde ne vom închina la mai multe Sfinte Moaște prin care și Moaștele Sf. Siluan Atonitul. De la Mănăstirea Rusikon ne îndreptăm spre Mănăstirea Xenofont iar apoi vom ajunge la Mănăstirea Dohiariu unde se află Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultătoare. Cazare la Mănăstirea Dohiariu.
Dimineața vom porni pe jos spre arsanaua (portul) Mănăstirii Hilandar de unde vom lua microbuzul care ne va duce la Mănăstirea Hilandar unde se află Icoana Maicii Domnului Triherusa. De aici vom merge pe jos la Mănăstirea Esfigmenu. Cazare la Mănăstirea Hilandar.
Vom pleca cu microbuzul de la Mănăstirea Hilandar (aprox 5 km iar de acolo vom merge pe jos spre Mănăstirea Zografu unde se află Icoana Făcătoare de Minuni a Sf. Mare Mc. Gheorghe. De aici ne îndreptăm spre portul Mănăstirii Zografu de unde vom lua ferryboat-ul spre Ouranopolis. Sosire în tară în funcție de trafic și de formalitătile vamale.
Durată: 6 zile (07.04-13.04)
Grup de persoane: 45
Locație: Grecia
Evaluare:

    Nu există recenzii

    Lăsați o recenzie

    • Servicii

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.